Djunglens lag verka gälla..

Så verka det vara just nu på mitt andra jobb, det vill säga mitt kvälls jobb. Känns lite konstigt att detta kan råda bland barn som är både döva och blinda. I alla fall när man frågar dom om vad som har hänt eller vad som har blivit sagt.

Det enda som dessa barn inte har förstått ännu är att det finns ett djur i djunglen som inte finner sig i allt detta.
Och det är ingen mindre än Fridh den
rytande fritidsledaren.

Tyvärr så är det inte så roligt att lägga ner merparten av sin arbetsdag till att just
ryta om samma sak ett par hundra gånger
varje kväll och samtidigt få förklara varje gång varför man gör det.

Men en sak är säker, så länge rösten bär mig så kommer jag aldrig att ge efter för små ungar som
beter sig som mindre vetande djur när det gäller
självklara saker som etik och moral.

Så om jag mot förmodan har några läsare
från jobbet så kan jag tala om för alla redan nu,
jag kommer att äta upp er allihop om ni fortsätter
att försöka inta mitt och mina arbetskamraters
revir....Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....


Söndag..

Idag har jag faktiskt varit lite duktig måste jag säga, med tanke på att jag har använt
mig av lite tekniska saker. Fick idag äntligen tummarna ur att plocka fram dom
kraften som jag fick när jag fyllde 40. När jag väl kom på hur den fungerade
så var det en enkel sak att lägga på sommardäcken.

Och som om det inte var nog så fick jag till det med ännu en teknisk djävuls-
maskin. Kopplade enkelt in kontakten och
sedan var det bara att gå lös på utemöblerna.
Måste säga att även om allt inte är riktigt
färdigt så är jag nöjd med resultatet
än så länge i alla fall.

Detta jag har gjort idag måste ju innebära att
jag hädanefter ha större chans att inte bli kallad  för sveriges sämsta hemmafixare av vänner och bekanta. Det går inte så snabbt men det går åt rätt håll i alla fall.

Så vem vet? Nästa gång jag är här inne så kanske ni få se en planlösning på något som jag har byggt?
ELLER INTE. Nu gapar frugan på mig att jag ska rensa ur min garderob. Jag hade hellre gått lös med någon
elektrisk djävulsmaskin istället, men det är ju inte läge att säga imot..Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Vad är det som händer???

Läste i dagens lokala tidning om ett gäng snorungar mellan 16 och 20 år som hade hållt en 19 årig kille inspärrad i två dygn i ett hus i rödeby en bit utanför karlskrona. När 19 åringen till slut kom undan sina sjuka antagonister så larmade han själv polisen och talade om vad som hade hänt.

Frågan man ställer sig är ju varför man gör en sådan här sak? Dom idiotiska ungarna kommer med all säkerhet säga att det mest var en rolig sak, för det brukar ju heta så. Och många av dom har säkert haft det väldigt jobbigt under sin uppväxt med en frånvarande pappa eller trasiga legobitar som det inte gick att leka med.

Men faktum kvarstår. Detta är en kriminell handling som enligt lag är straffbart, men som förmodligen ändå inte kommer att leda till något kännbart straff. Rödeby har blivit en laglös by som det bara gå utför med.. Flytta i från denna skitby medans ni fortfarande kan..Ha det bäst där ute tills visyns/hörs igen....

Låt det brinna...

Börja bli lite allnänt trött på alla bränder i Rosengård i Malmö. Såg en intervju i torsdags på nyheterna där dom pratade med boende i rosengård i olika åldrar och alla sa dom samma sak.

Du vet mannen att alla tycker att vi är dåliga människor. Men vi är som hela stora familjet här, vi skulle aldrig kunna skada på någon annan mannen du vet?

Någon timme senare så brinner det för fullt i en av byggnaderna. Idag Tisdag så händer detta igen och det är då jag tycker att det måste vara slutlekt.

Är det verkligen meningen att man ska sätta sin egna familjen på skada? Så gör man väl inte mot familje
medlemmar?
 
Vad dom där i mot vet är att räddningstjänsten har en skyldighet att åka ut och göra allt som står i derans makt för att släcka det som brinner.

Och det är då dom visar varför dom har sitt dåliga rykte. För när räddningstjänsten är på plats för att göra sitt jobb så blir dom genast attackerade med stenar. Detta innebär ju att dom inte kan göra något åt dessa bränder, utan att polisen få komma och skydda dessa brandmän.
 
Någon som har problem att få ihop varför gemene man tycker att det dåliga ryktet är befogat???

Nu vet jag att det säkert är någon/några av mina få läsare som inte tycker om detta inlägget. Och till er säger jag bara följande.

Min blogg och jag skriver vad jag vill, när jag vill, och hur jag vill....Ha det bäst där ute tills vi hörs/syns igen....Robinson gåtan...

Igår kväll var jag upptagen med annat än att titta på premiär avsnittet av det nya hårda Robinson. Så idag fick det bli till att
titta på reprisen. Och visst såg det ut som att dom gamla underbara stränderna hade blivit utbytta av träsk och sumpmark.

Men det som ändå slog mig var allt jävla gnäll om hur illa allting var. Det fanns ingen mat, men var det någon som hade trott att dom skulle komma till ett femstjärnigt hotell eller?

Att sedan vissa av deltagarna fick gå en liten bit med gyttja och annat skräp upp till fötterna är väl inget att gnälla över. Dom hade ju i alla fall sällskap av såväl kamera/ljud killarna. Och på tv bilderna så verkade det ju som att dom inte hade några problem med att gå i samma terräng.

En annan grej som jag tänkte på vad att alla sa att dom var så skitiga och att om man tvättade sig så blev man bara än mer skitig. Detta har jag väldigt svårt att förstå efter att ha sett deltagarna på det berömda ö-rådet. Där satt den ene deltagaren efter den andre och var allt annat än skitig.

På vissa av dom så fanns det inte ett endaste hårstrå som låg fel på huvudet, och kläderna var ju inte direkt nedgångna heller. Detta är ju något som man hade kunnat tänka sig annars efter 4 dagars levende i ren skit.

 Nä så sluta gnäll om utebliven mat och fina stränder. Detta är tävlingen Robinson och inte tävlingen Chartersvenskar. Passa det inte så är det bara att säga till så går det att lämna tävlingen med första bästa plan hem..Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen...

Söndag morgon

Har varit en vit helg denna helgen, och tur är väl det. För det kändes bra att vakna redan halv 7 idag. Det hade det med all säkerhet inte gjort om man hade varit bakis. Så varför vaknar man så pass tidigt när det inte finns några måsten att göra? Är väl helt enkelt kroppen som bestämmer, men idag hade den gärna fått bestämma sig för tiden halv 9 eller 9.

Tillbringade gårdagen med dottern och frugan på gamla teatern i Ronneby, där vi tittade på en liten musical. Hade inga krav eller förväntningar när vi kom dit, men var väldigt glad när vi gick därifrån. Och det var jag på ett possitivt sätt. Det var värt varenda krona och varje minut.

Dags att ge den prickige mat och även en liten morgon runda. Man kan väl hoppas att man lite senare mer eller mindre stupar i säng. För det känns ändå som att man har fått alldeles för få timmars sömn. Ha det bra så länge så dyker jag upp en runda i kväll och sågar Robinsson..Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen..


Lördag...

Mannen på bilden, låt oss kalla honom för Adde P är vad man kan kalla ett riktigt praktexemplar av ungdomen av i dag. Denna man
är ett tecken på styrka, snabbhet, och även uthållighet.

Likt en gassel rör han sig smidigt och snabbt på det gröna fältet
som vi idag kallar för fotbollsplan. Att man har lyckats att få en bild på detta kraftpaket tillhör inte vanligheterna. Dessa individer brukar annars vara lite skygga för just kameran.

Men jag Pelle Fridh lyckades en underbar lördags eftermiddag den 21/3 år 2009 fånga honom på bild. Lägg märke till den underbara hållningen som har växt fram efter många års hård och tuff träning, som ibland har legat på en näst intill smärtsam nivå.

Bilden talar för sig själv men det finns en fråga som vi alla ställer oss.

HUR FAN SER HAN UT I HÅRET???Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Misshandel eller inte???

Har under dom senaste dagarna varit mycket skriverier om
alla dessa skador som har förekommit i dom olika serierna i
Svensk Hockey. Och jag kan inte annat än att säga att vissa
av dessa skadorna har varit frukten av ren och skär misshandel.

Sena tacklingar som sätts in när spelare för länge sedan har passat pucken och slappnat av när smällen kommer. Lata små as till hockeyproffs som istället för att åka i fatt sin motståndare i stället väljer att försöka bromsa sin motståndare genom att
sätta upp klubban i ansiktet med ett par stygn och blod som resultat.

Saker som kan ge men för resten av livet. Men där straffen är extremt ynkliga, och inte ens i närheten av vad det skulle kunna vara. Och när man sedan ser hur händelsen vevas i reprismaskinen
gång på gång så stärker det bara att det jag skriver är sant. Men vad händer?
Jo det blir en jävla fart på alla dessa som är i och runt laget där busen spelar.

Och det som gör att dom får eld i asen är att det ska protesteras mot att det är för jävligt att det blev en eller två matchers avstängning. Så för alla er där ute som vill komma uindan med en misshandel så kommer här en lösning.

Betala medlemsavgift till en lokal hockey klubb och köp in hela utrustningen. Sedan när det är dags för att gå ut och ta ett par stänkare så är det bara att sätta på sig hela kittet och gå lös på första bästa du ser. För det mesta verka vara lagligt att göra, bara man har hockey utrustningen på sig. 

Och så var det en sak till. Är det någon som verkligen kan ta den svenska elitserien på riktigt allvar? Upplägget gör ju att man kan förlora 54 matcher i rad utan att åka ut. Istället så får man en chans att kvala sig kvar. Och frågan är då varför får man det??? Svar mottages gärna för jag har inget svar själv....Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen.... En dag med Gert och Robban...Innan vi begav oss från Ronneby torg så var man ju tvungen att ta ett kort med den "riktige" vandraren Tommy. Den här mannen berättade för mig att han under sina år har slitit upp 100 par skor och vandrat närmare 25 000 mil. Och han gör det alltid med ett leende..
Och när dom här två herrarna väl dök upp så var det dags att börja färden mot slutmålet som denna dag till min besvikelse var Nättraby. Och jag som var inställd på att gå till Karlskrona.Som ni ser så tog det inte allt för lång tid för Gert att hitta ett sätt att försöka imponera på oss som slog följe. Men jag undrar om detta verkligen är någon dans på rosor. Men han är kanske inte någon hingst men Gert är jävligt trevlig.Inte många som får Gert på knä, men den här lille krabaten fick stort medlidande.Originalet och den bleka kopian. Men Robban hade ganska så bra fart under fötterna..Väl framme i Nättraby så var det dags att ta farväl. Och ja jag håller med.. Man ser inte så pigg ut. Och det kan jag avslöja att även om Robban ser allmänt sur ut så har han alltid nära till skratt.Detta har varit en rolig dag. Inte så ofta man kan säga detta med tanke på hur mina fötter mår just nu. Men om jag hade fått ytterliggare tillfälle att göra detta igen så hade jag inte tvekat en sekund.

Synd bara att den som fick mig att gå denna sträcka inte kunde göra mig sällskap.
Detta var för dig Morfar....Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Det är bara att gå....

Imorgon (måndag) ska jag ge mig på något som jag inte har gjort sedan jag låg i lumpen på det glada 80-talet. Jag ska gå/vandra närmare tre mil med start klockan 07.00. Helt idiotiskt kan många av er tycka men jag har en god anledning.

Som ni säkert vet så är ju grabbarna grus (Fylking och Aschberg) i lilla ronneby. Dom har ju börjat sin vandring från ystad till happaranda för att samla in så mycket pengar som möjligt för dom som har drabbats av prostata besvär av något slag.
 
Imorgon så är det dags för ännu en etapp som kommer att gå mellan ronneby och karlskrona. Och det är den etappen jag ska följa med på.

Och varför ska jag det? Jo det finns många anledningar, men den största och mest drivna anledningen jag har till att uthärda så väl smärta (jag är ju inte direkt vältränad) som ömmande ben och skavsår kan stavas i ett enda ord, MORFAR.

För ett antal år sedan så gick min morfar, mentor, bästa vän, bort  på grund av just prostata cancer. Och detta gör att jag nu ska ta chansen att på detta sätt hedra en av dom bästa människorna jag någonsin har fått äran att leva och växa upp med. Så oavsett om eller när smärtan sätter in i morgon så vet jag att han finns där uppe och kommer att hjälpa mig framåt oavsett hur ont det kommer att göra.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Fint besök????

Idag har min lilla by enligt tidningarna i alla fall haft fint besök. Vilket inte har kunnat undgå någon i dessa tider så
är ju Gert Fylking och hans vapendragare Robert Aschberg på gång med sin lilla promenad genom Sverige. Och i dag så anlände denna cirkusen till ronneby i lilla blekinge. Ja jag skriver cirkus för jag anser att det inte kan kallas för något annat.

Grabbarna har 100 dagar på sig att utföra denna uppgift, och jag skulle vilja ställa frågan. Hur jävla svårt kan det vara?
Med ett IG betyg i kartkunskap så sticker jag ut hakan och säger att Sverige är en si så där 200 mil långt. Detta skulle ju innebära att grabbarna skulle få "plåga" sig igenom hela 2 mil om dagen.
 
Och om man tänker på att det finns bokade rum och lagad mat på bordet så fort dom sätter sina fötter i stora såväl som små städer/byar så förstår ni att jag inte tycker att det dom gör är något stort.

Där i mot så gillar jag varför dom gör det som dom gör. Att samla in pengar för att hjälpa andra är aldrig fel. Och eftersom vi karlar med prostata besvär aldrig någonsin kommer att få några direktsäna galor i någon av alla dessa betalkanaler som finns så får man ju vara glad för det lilla..

Konstigt vilken skillnad det kan vara i dessa jämställdighets tider på om man har besvär med brösten eller med snorren.. Så jag hoppas att dessa vandrare få ihop en hel del pengar. Men om det är något speciellt att vandra genom sverige med allt serverat vet i fan????Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....Sexualundervisning

Har idag under kvällen på jobbet haft nöjet (det var lite roligt i alla fall) att ha en liten lektion om blommor och bin med
en 17 årig muslimsk kille som endast har bott i Sverige i ett år. Från att ha sett dom
flesta kvinnor på detta sättet som ni ser på bilden, så kan ni ju förstå att han hade lite frågor
om hur han i somras kunde se något helt annat.

Ni kan ju tänka er vilka kontraster det blir när någon får se ett par nakna bröst för första
gången på 17 år efter ett besök på en svensk badstrand. Nu ville han ha en förklaring på hur man som kvinna kunde visa något så hemskt för alla som var på plats

När jag då talade om att förmodligen så låg mannen/pojkvännen bredvid, så tog det minst
sagt hus i helvetet. Detta var enligt "killen" något helt otroligt att mannen i huset som han sa.
kunde tillåta något sådant. Detta skulle aldrig ha hänt om det hade varit hans fru. 

Men det roliga i allt detta var att jag ställde en fråga om han inte tyckte om kvinnobröst. 
Och det gjorde han ju, men inte sådana som visades offenligt så att säga. Och när jag då frågade han om
hur han skule kunna hänga med "polarna" på stranden i sommar med den inställningen till
kvinnobröst så kom svaret efter en tids tystnad.

Man måste inte bada i Sverige.... Och vad ska man svara på det????Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen.... 

Peka finger...

Så har det då hänt ännu en gång. Ännu ett dödsfall efter att en missbrukare tagit en alldeles för stor klunk av GHB.
Två fall på mindre än två månader i våran lilla by.
Tragiskt? Ja det är väl det när någon dör, men det som är minst lika tragiskt är att alla snabbt som fan ska börja skylla
på allt och alla.

Det är polisens fel för att dom inte syns till ute på gatorna, är en av många kommentarer. Jo men visst säger jag kommer tomten på besök i juni eller?
även om det hade gått en polis på varje invånare i denna lilla staden så hade det ändå inte hjälpt.

Socialamyndigheterna har inte gjort tillräckligt säger vissa andra. Kan kanske också ligga lite i det. Men vad ska dom göra för att en 38 årig missbrukare ska hålla sig kvar i livet? Den enda lösningen är väl i så fall att spärra in honom på livstid och slänga nycklen. Men det får man ju inte heller göra.

Givetvis så ska ju alla med diverse problem få hjälp, men och jag säger men, man måste vilja ha det också.
I detta fallet så har jag precis som många andra inte den blekaste aning om personen ifråga har bett om hjälp eller
om han ens velat ha hjälp. Men ändå så ska det kastas skit på olika myndigheter av alla dom som "VET" hur det ligger till.

Att sedan denna livsfarliga drog varken luktar eller smakar(efter vad jag har hört alltså)gör ju att det givetvis blir svårare att tycka "illa" om den. Ha det varit dåligt hembränt så hade man ju aldrig tagit så mycket som en klunk med tanke på hur det luktar. Så som avslutning vill jag bara säga att en missbrukare kan säkert komma ifrån sitt missbruk så länge han/hon får hjälp och även håller sig borta från sina "kamrater". Men man måste vilja ha hjälpen och man måste vilja lämna sina gamla "kamrater"

När det sedan har gått så långt för vissa att det inte spelar någon som helst roll vad man dricker så vet ju alla att det inte
är något bra tecken.  Det är lika farligt som att sätta en överviktig laktos allergiker på en mjukglass diet.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen

Hudlotion kanske???

Man har väl aldrig varit riktigt slät i ansiktet sedan man föddes men man har på dom senaste dagarna blivit
si så där 10 år äldre. Och det är ju inget man är stolt över men vad ska man göra. Jag har spanat in ett antal
krämer som ska hjälpa mot just ett antal rynkor men vad fan hjälper det?

Det enda som händer är att man ser ut som en glansig 40 watts lampa i ansiktet. Och inte får man bort rynkorna heller, man få leva med att man se ut som ett stapeldiagram i pannan. Om detta sedan beror på att man har ett alldeles för
ansträngande jobb eller om det är så att man börjar bli gammal för väl tiden utvisa.

Men inte kan det vara bra för kroppen att ha ständiga konflikter med barnen på ett språk som man inte ens begriper. Men en sak är säker, och det är att rynkorna frodas och växer sig allt starkare oavsett om man hitta rätt hudlotion eller inte.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Melodifestivalen Live

Laptoppen på bordet, ölen i handen och melodifestivalen på tv:n. Kommer att köra en halvt om halvt LIVE "skrivning".

Det börjar som vanligt med att programledaren Petra Mede kör sitt gamla vanliga sexskämt som en stående inledning. Klänningen ser väl ut som si så där.

Verka vara bra tryck i Norrköping..

Först ut är Scotts: För en gångs skull så är det ett dansband som använder mer än 3 accord. Tror inte att det är någon hit att sjunga om rödljus och en hackande bil, men man vet ju aldrig. Men det kanske räcker med ett botox ansikte och ett golgate leende. Frugan har i alla fall svårt att sitta still. Frugan kräktes just i soffan. Anledningen?? Sångaren i Scotts har vita skor.

Sarah Dawn Finer på tur: Tur att dom inte går efter scenkläderna. Inte mycket att hänga i granen. Varken när det gäller framträdandet eller sången. Det mest upphetsande för publiken i Norrköping är väl att se om brösten kommer att hålla sig på plats eller inte.

Vinnare: Scotts i mina öron. Frugan säger Sara...

Sara vidare..1-0 till frugan.

Lili & Susie: Tycker att dom två finska systrarna har en bra chans att gå vidare. Att systrarnas bäst före datum har gått ut tror jag spelar mindre roll i kväll. Om det är ett plus att dom fortfarande har kvar sina kläder och frisyrer från 80- talet återstår att se. Men jag gillar låten.

BWO: Mannen, myten, ridhjälmen har precis gjort  entre. Låten är enligt mig riktigt dålig. Men traditionens makt är stark, så tyvärr så går dom väl vidare. 

Vinnare: Jag säger BWO. Frugan håller på Lili & Susie.

Lili & Susie vidare.. 2-0 till frugan. Alexander Bard red inte keyboarden tillräckligt hårt.

Amy Diamond: Ser som vanligt ut som en 10 årig flicka på väg till skolan. Är det ingen som kan tala om för henne att hon faktiskt är 17 år gammal. Så hon får väl hoppas att rösten räcker i tävlingen mot "piloterna".

Star Pilots: Grabbarna som har gett solglasögonen ett ansikte (det lilla man ser av ansiktet vill säga). Man kan ju inte säga annat än att dessa grabbar sticker ut. Jag gillar denna låten skarpt. Att sedan sångaren ser ut som en billig kopia av Richard Geere från kultfilmen En officer och gentleman spelar mindre roll. Denna låten rockar.

Vinnare: Tråkigt att frugan och jag har samma svar. Pilots...

Piloterna vidare. Ser ut som att frugan vinner....

Rigo Feat Red Fox: Namnet säger allt. Dom är mina favoriter, bara älskar dessa grabbarna. För en gångs skull så gillar jag att sångaren ser ut som att han har kammat sig med en tub skokräm. Detta är vad den denna annars så tråkiga tävling behöver. GO RED FOX.

Caroline Af Ugglas: Kommentarerna är överflödiga. Har aldrig gillat denna "dam". Förstå att hon sjunger snälla snälla snälla. För det är med all säkerhet en bedjan till det svenska folket att rösta på henne. Vet inte om frugan har somnat i soffan eller om det är så att hon drömmer sig bort någonstans? Eller så har hon slutit sina ögon för att slippa se eländet?

Vinnare: Frugan hoa på ugglan men det gör inte jag.

Ugglan vidare av någon konstig anledning. Frugan har 3-1. Jag erkänner mig besegrad.

Mellanspelet med Henrik Dorsins 20:a Irish Coffe är helt klart en höjdpunkt.

Dags för semifinaler: Sara vs Lili & Susie. Jag säger Finska Systrar. Frugan säger Sara.

Vinnare: Sara, bara att erkänna att en schlagernörd vinner mot en fotbollsnörd när det gäller schlager.

Sista semin: Frugan fortsätter att hoa på ugglan  medans jag hoppas att ugglan trasas sönder av piloternas jetmotorer.

Vinnare: Ugglan, Fullständigt krossad i denna tävlingen. Men vi få se hur stöddig frugan är när jag utmanar henne på bolljonglering???Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....Lördag...Okej att jag vet att det inte har blixtrat något idag här i lilla blekinge. Men ändå så har den slagit ner två gånger
här hemma idag. Första gången var när min tonårsdotter av egen fri vilja steg upp en Lördag klockan NIO.

Knappt hade man hunnit hämta sig från den chocken när nästa blixt slår ner från en klar himmel. Frugans äldsta dotter och hennes pojkvän är uppe och rör på sig lite efter klockan TIO. För att hämta mig från dessa två chocker så bestämmer jag mig för att åka bort till den som betyder mest av alla för mig. Just det, det blev en liten runda bort till lilla Mamma. Efter lite skitsnack och en kopp kaffe så bar det iväg till LIllebror(27 år gammal).


Väl borta hos Lillebror (han är döpt till Martin) så blev det vätskekontroll och även ett
flak med hem. Så allt pekar ju på att det blir utgång ikväll. Men innan dess så blir det både
bio (män som hatar kvinnor) och melodifestivalen. Jag funderar faktiskt på att titta
på hela sändningen av den så kallade andra chansen ikväll. Även om man
vet att det är ett gäng looosers som få sin sista chans att övertyga att just
dom ska till globen och "gala" nästa vecka.

Till sist så kan jag tala om att vi har fått en ny "hund" i familjen. Fast dom andra säger att det är
frugans äldsta dotters pojkvän. Skillnaden är nämnligen hårfin. För han gör precis som hunden
när han får kommandon som, kom hit, sitt ner, av flickvännen. eller som flickvännen själv skrev
på sin blogg. "Om jag vill titta på melodifestivalen så blir det så, för det är jag som bestämmer"

Jag hoppas att ni alla får en trevlig Lördag/Helg..Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen.....


Ja där ser man...

Har precis öglat igenom två av dom största nättidningarna (aftonbladet och expressen) för att kolla
vad som är högst upp på listan över vad som kallas viktiga nyheter....

Om vi börjar med aftonbladet så är det följande som gäller.

* Polisraazzia mot en nätbutik. Handlar om en massa idioter som har betalat för varor som dom inte har fått. På grund av att dom gladeligen har betalat saker utan att kolla om affären ens finns.

* Allt handlar om sex??? Man har möjligheten att testa sig själv om man är sexmissbrukare.

*I november gifte sig datormiljardären Charles Simonyi, 60, med svenska Lisa, 28 - nu ska han turista i rymden för andra gången.

Om vi nu gå över till expressen så ska vi se vad dom har att erbjuda.

* En rånarliga har satt i system att sno pengar från gamla och handikappade människor. Tyvärr så är detta den enda riktiga nyheten(i mina ögon alltså). Mitt tips är att när rånarligan har fångats in så tycker jag att vi kan släppa dom.
Det vill säga att vi släpper ut dom i skogen under en svensk älgjakt. Ge dom fem minuters försprång och sedan så börjar jakten.

* Bards påhopp på Amy Diamond: Hon ser ut som en 12 åring. Hallå det där är ju inte ens en nyhet.
Det vet väl alla att hon gör.

* Sedan så är det en schlagertest som gäller. Kolla vad du kan om schlager.

Dessa "nyheter" förutom dom som ska släppas ut under  älgjakten är ju, just det inga nyheter. Nu undrar ni säkert varför
jag har tagit mig tid till att läsa detta som jag just nu sågar. Och det finns bara en enda anledning till detta.
Och det är att jag kan ha en åsikt.

Så vad är det som håller på att hända med våra största nyhets tidningar igentligen? Jo dom ger oss
det vi vill ha. För annars så hade vi ju inte köpt lösnummer eller tagit oss tid att logga in och läsa.
Så vad säger det om oss läsare igentligen? Om mig säger det bara en sak. Och det är att jag är så förbannat nyfiken
så jag kan helt enkelt inte låta bli att logga in och läsa..Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Åldern har sina fördelar...

Det har den senaste tiden blåst lite snålt på jobbet av olika anledningar.
Detta har inneburit att man har fått lägga ner mycket tid på att prata och prata
mest hela dagarna har det känts som. Och för er som känner mig tycker säkert
att detta måste vara en dröm för mig som aldrig kan hålla tyst.

Och ja kanske är det så att ni har rätt, men en sak har jag i alla fall märkt och det
är att i alla dessa samtalen som har ägt rum så har jag känt mig väldigt smart.
Inte lika smart som min polare på bilden men jag har märkt en klar skillnad när det gäller
mig som person och på vilket sätt som jag har hanterat dessa samtal.

Jag har utan att skryta för mycket märkt att jag har växt som människa.
Från att bara ha haft en stor trut så har jag sakta men säkert börjat att använda
den på rätt sätt. En av mina kollegor gick till och med så långt som att säga att jag
minsann har blivit lite psykologisk. Men det vet i fan om det stämmer??

Men för en grabb som jag, som har fått frågan på om jag blev
vaccinerad med ett grammofonstift när jag var liten
så är det ju ett stort steg framåt att man sent om sider har
lärt sig en hel del om hur truten ska användas. Om detta sedan är något
possitivt eller inte återstår att se.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

RSS 2.0