Guldstriden ska avgöras..

 
Detta är bara några av alla dessa rubriker man har kunnat läsa den senaste veckan i dagstidningarna. Allt handlar ju givetvis om Guldstridens avgörande imorgon på ULLEVI i Göteborg. Och jag tänkte att jag skulle kommentera dessa bilder lite..

Paveys så kallade guldmål kommer han att få äta ännu en gång denna veckan. Under förutsättningen att han blir bjuden till Kamratgården vill säga.

Att han sedan säger att man inte vinner på fair play är ju det smartaste han har sagt under hela säsongen. Men det tar ju lite tid för vissa att få ihop en mening som innehåller fler än två ord.

Dulee Johnson poserar med bucklan och säger att den hör hemma här(det vill säga Stockholm) att bucklan inte har varit i närheten av Solna på 11 år kanske spelar mindre roll. En del har ju svårt med att hålla reda på tiden.

Joos Hoovield slänger ur sig något om att Tobbe Hysen kommer att få flyga. Och det kommer säkert Tobbe att få också. Men jag tror gärna att Tobbe flyger en runda, för innan han har landat så är Joos Hoovield halvvägs in i duschen efter att ha fått syna det röda kortet.

Men detta är ju förstås bara mina funderingar. Imorgon eftermiddag runt klockan 5 så vet vi om det har lagts ner för mycket kraft på att synas i tidningen, eller om det finns lite krafter kvar till att EVENTUELLT vinna ett GULD.  Jag tror inte att AIK lyckas. Men den som lever får se..Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....


Fredagskväll...

Fredagskväll och man sitter på jobbet och vänta på att klockan ska bli halv 4 så man kan öppna upp fritidsgården. Men detta är inte det enda man väntar på. Väntar även på min kollega som inte har dykt upp ännu. Vet inte om det är så att han har sorg?? Han är nämligen Ett Bajenfans utan dess like, och i dessa tider så har ju inte dom haft så mycket att vara glada för.

Men jag är övertygad om att han dyker upp med andan i halsgropen när som helst. I vilket fall som helst så hade man ju hellre varit hemma en fredagskväll och ätit och druckit något gott och tillbringat kvällen med familjen, om man hade haft den möjligheten vill säga. Istället så får det bli ännu ett tufft pass på jobbet med pingis, biljard X-box, och en massa WIII spelande.

Ja jag vet vad ni tycker. Han har det inte lätt den där stackars Pelle inte(IRONI). Få betalt för att göra alla dessa jobbiga saker. Men om sanningen ska fram så trivs jagriktigt bra på jobbet. Även om vissa dagar är värre än andra.. Trevlig helg på er där ute.Ha det bäst tills vi syns/hörs igen....  

Nu är bloggen vaken igen....

Pelle+Buss=Odör. Vet inte vad det beror på men det är konstigt att just jag drar till mig odörer som inte är av denna värld så fort jag åker buss. Igår kväll när jag satt och väntade på tåget efter ännu ett kvällspass på jobbet så kom det allt mer vanliga meddelandet i högtalarna på stationen.

Öresundståget till Malmö via Ronneby/Kristianstad är inställt och ersätts med buss. Eftersom man inte blev förvånad så var det ju bara att gå ut till bussen och göra det så bekvämt som möjligt. Efterhand som bussen blir mer och mer packad med folk så händer det.

 In på bussen stiger det en medelålders man med svettningar vars bäst före datum har gått ut för länge sedan. Att han sedan har tillräckligt med tandsten i munnen för att kunna bygga upp Berlinmuren igen är ju inte direkt något plus. Och till råga på allt så ska han prata i ett kör om allt och inget alls. Det är i ett sådant här läge man ställer sig frågan VARFÖR JUST JAG????

Men som tur väl är så gick ju solen upp idag i alla fall och det är ju trots allt snart helg igen.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen

 

RSS 2.0