Fredagskväll...

Fredagskväll och man sitter på jobbet och vänta på att klockan ska bli halv 4 så man kan öppna upp fritidsgården. Men detta är inte det enda man väntar på. Väntar även på min kollega som inte har dykt upp ännu. Vet inte om det är så att han har sorg?? Han är nämligen Ett Bajenfans utan dess like, och i dessa tider så har ju inte dom haft så mycket att vara glada för.

Men jag är övertygad om att han dyker upp med andan i halsgropen när som helst. I vilket fall som helst så hade man ju hellre varit hemma en fredagskväll och ätit och druckit något gott och tillbringat kvällen med familjen, om man hade haft den möjligheten vill säga. Istället så får det bli ännu ett tufft pass på jobbet med pingis, biljard X-box, och en massa WIII spelande.

Ja jag vet vad ni tycker. Han har det inte lätt den där stackars Pelle inte(IRONI). Få betalt för att göra alla dessa jobbiga saker. Men om sanningen ska fram så trivs jagriktigt bra på jobbet. Även om vissa dagar är värre än andra.. Trevlig helg på er där ute.Ha det bäst tills vi syns/hörs igen....  

Kommentarer
Postat av: Frugan

Hade också hellre haft dig här hemma... Så tyst utan dej..

2009-10-30 @ 18:01:23
URL: http://catriin.blogg.se/

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0