Suck...

Har idag gjort det enkelt för mig. Har rakt av klippt och klistrat av en artikel i dagens nät upplaga från Aftonbladet.

Alla är lika inför lagen säger man i parti och minut. Större skitsnack får man leta efter.

Hur många av dessa böterna har dom inblandade betalt själva? Så varsågoda alla skattebetalare, här är lite av vad era skattepengar har gått till dom närmsta åren.

Så här har hovet kört sina bilar

2000 I april kör kungen i minst 140 kilometer i timmen i sin blå Ferrari för att hinna i tid för att hämta kungabarnen på Kastrups flygplats i Köpenhamn.

2003 I juni kör prinsessan Madeleine olagligt 300 meter på en gågata i centrala Stockholm.

2004 I april kör kungen, enligt vittnen, i 150–160 kilometer i timmen i sin gula Porsche 911, på motorvägen mellan Karlskoga och Stockholm.

2004 I december avslöjar Aftonbladet att Carl Philip har fått 19 parkeringsböter under elva månader. Madeleine har dragit på sig sex böter med sin nya Lexus RX300.

2005 I februari kör prinsessan Madeleine rätt in i en färdtjänsttaxi som stannat vid en rondell. Den 85-åriga kvinnan i passagerar­sätet slår huvudet i vindrutan.

2005 I augusti krockar kungen med sin bil i Norrköping. Han kör in i bakänden på bilen framför när den bromsar för en cyklist. Ingen skadas. Polisen uppger att kungen höll för litet avstånd till bilen. Efteråt ifrågasätter flera politiker kungens immunitet.

2007 I maj avslöjar Aftonbladet att prinsessan Madeleine fått fyra parkeringsböter till en totalkostnad av 2 700 kronor.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen...


Kommentarer

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0