Tisdag kväll...

Tisdag kväll och den stora polska näsan har äntligen slutat att rinna. Detta kommer ju att innebära att det bär iväg till jobbet igen i morgon men det gör absolut inget alls. För även om man har varit hemma två dagar från jobbet så har det inte varit direkt något roligt alls.

Jag menar bara det att det inte är någon hit när man har snytit sig för hundrade gången och det fortfarande finns ett par kubik snor kvar i näsan. Frågan är bara vad allt kommer ifrån? Var det ryms för någonstans vet ni ju alla redan eftersom ni har läst detta inläggs första rad.

Men nog om detta. Nu är det dags för några rader om sport igen. Ikväll så börjar ju EM i Handboll. Och som vanligt så är det ju alltid innan en turnering som vi svenskar är som bäst. Så det kommer ju att bli roligt att läsa tidningen imorgon. För om det skulle bli torsk i kvällens inledningsmatch så blir det ett par sidor av ständiga analyser om hur det kunde hända. Blir det vinst så är vi helt plötsligt Världsmästare, och det vet vi ju alla att det kan man inte bli ett Europamästerskap.

I vilket fall som helst så tycker i alla fall jag att det var bättre på "Slangens" tid....Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....


 


Kommentarer

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0