Stackare..

Läste i dagens lokala blaska en insändare om en överviktig fånge som har problem med att hitta kläder i rätt storlek. Okej att vi i sverige ska följa dom mänskliga rättigheterna men det måste väl finnas någon jävla gräns för det hela? Under tiden som denna fånge har idkat sig åt grova skattebrott och tjänat en hel drös med pengar så har han med all säkerhet inte legat på latsidan när det gäller att belasta matkontot med skräpmat.

Och nu får han betala priset. Det vill säga att fångvårdens kläder är för små, och detta har gjort att fången känner sig lite å sido satt om uttrycket tillåts? Hade med all säkerhet varit bättre för både fångvården och fången om han hade ägnat sig åt brottsliga aktiviteter som hade varit kombinerade med lite motion. 

Vad sägs om en hit and run? Han hade säkert bränt ett par hundra kalorier på detta.

Skateboards rånare kanske kan vara något? Hade i alla fall gjort så att han hade fått lite vältränade ben. På så sätt så kanske byxorna hade passat.

Fasadklättrare i samband med inbrott. Hade säkert givit honom en smalare mage och vältränade armar. Då hade säkert tröjan/skjortan passat också.

Men i stället så valde denna kriminella man att ägna sig åt grov ekonomisk brottslighet. Viket gjorde att hans BMI ökade alldeles för mycket efter otaliga timmar framför datorn kan jag tro, vilket i sin tur ger underlag för att stämma svensk fångvård för att kläderna är för små. 

Visst är väl livet och regelverket i sverige helt underbart???Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....  

Kommentarer
Postat av: Catrin

Du är knäpp älskling

2009-09-10 @ 20:49:29
URL: http://catriin.blogg.se/

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0