Ännu en vecka...

Det är ju inte annat än att man undra var tiden tar vägen? Veckorna bara flyger iväg och innan man har landat så har man ännu en arbetsvecka framför sig.

Men helgen som har gått har varit bra. Fredagen tillbringades uppe i Hallabro av alla ställen. En krigar match mellan lagen Hallabro och Kallinge gjorde till slut att båda lagen delade broderligt på poängen efter resultatet 1-1. Den största förloraren var ändå Kallinge, som har satt sig i en situation att det bara är segrar som räknas för att hålla sig kvar.

På lördagen så var det återigen dags för fotboll. Denna gången så var det Damlaget som plockade ytterliggare 3 poäng i jakten på seriesegern i div 4. Men det som stod för högklass denna lördagen var domar trion, som bestod av mig själv, Brorsson, och allas våran Hogge som höll i pipan.

I pausen så kom vi tre in på diskussionen om det skulle finnas målkamera i dagens fotboll. Jag sa genast att det ska det inte. Fotbollen ska inte förstöras genom att man ska blanda in en massa datorer och annat skräp. Det var då dom andra två vaknade till liv och började göra utläggningar som förde tankarna tillbaka till skolan och ett examens arbete. Hogge o Brorsson ville ha såväl datachip i både bollen och i spelarnas skor. På så sätt så behövde det ju aldrig bli några tvivel om bollen var över linjen eller om spelaren var onside/offside.

Jag bara satt och gapade. Att så mycket "dator" språk kunde komma ut från Brorssons mun? Vi snackar ju om en kille som inte ens äger en dator, en mindre skulle få för sig att skaffa någon. Och ett mail för honom är det samma som ett portofritt brev. Man kunde inte annat än att skratta åt hela historien. Och till råga på allt så blev jag kallad för BAKÅTSTRÄVARE bara för att jag vill att fotboll ska spelas och bedömmas på det gamla hederliga sättet.

Ja ja. Nu är det återigen Måndag och man sitter på jobbet, och man bara  vänta tills ännu en arbetsvecka ska ta slut så man kan få njuta av ännu en helg.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....
Kommentarer

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0