Partybilder från årsfesten.



Så här glad kan vara fast man har lämnat det varma och soliga Egypten för att kunna närvara med grabbarna på årsfesten. Men säg när "Kapten" Ferm inte är glad den som kan??



Den gamle lagledaren tog foto på den nye. Peter hade inga problem med kameran. Det var värre med frugan hans och Andi.



Här kan ni se med egna ögon att det finns minst två nya kandidater till programmet sveriges sämsta hemmafixare. Bullen till vänster och Andi till höger.



Roger Brorsson. Mannen som har gett luftgitarren ett ansikte. Hur han orkar är det nog bara han själv som vet. Men en fest är inte en fest utan minst ett Brorsson solo.



Även Pelle Koskela var i fin form. Och nej gott folk han har inte hamstrat mat i munnen. Det är helt enkelt bara en vanlig Koskela "prilla" som ni ser.



Simon, Andi, och Sko Pelle. Tre helt skilda individer, men för en gångs skull så har dom alla tre något gemensamt. Alla tre tänker på följande sak. Vad är det där som ligger på golvet?? Och hur får man upp den i luften utan att använda händerna??



Kallinge SK:S egna Disney dvärg. Konny "trötter" Gustavsson.




Till sist så får man ju inte glömma bort att visa en bild av kvällens "kökspersonal" Vilka av dessa som är mest troliga att sköta denna sysslan överlåter jag till er att bestämma..



Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....


Kommentarer
Postat av: Butcher

Som nykter var man ju tvungen att visa coachen att man har tekniken;) Hoppas han minns det bara xD haha

2009-02-02 @ 16:33:37
URL: http://denheltvanligadagen.blogspot.com

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0