????????????????

Vad är det frågan om när det gäller dagens fotboll. Läste en artikel i aftonbladet idag angående matchen mellan Hammarby o Helsingborg och man bli ju rent ut sagt tvärförbannad. Och anledningen är följande.

Urban Rybrink, informationschef för Hammarby Fotboll har försökt att stoppa/ändra ett planerat kejsarsnitt så att Hammarbys målvakt Rami Shaaban skulle kunna vara med i kvällens match och bli pappa imorgon, istället för att bli pappa idag som det är planerat.. Här har ni för övrigt en bild på veckans okrönta STOLPSKOTT.

Vad ända in i helvete är det för människa som vaknar upp på morgonen och få för sig att spela GUD
genom att ta saken i egna händer och göra allt för att styra ett människolivs ankomst så att det inte ska koillidera med klubbens matcher??

Det är såddana här handlingar som gör att man börja tappa intresset för sporten fotboll. När fotbollen i alla lägen ska gå före både familj och fysiskt välbefinnande. Jag hoppas verkligen att Urban Rybrink inte är kapabel till att få egna barn. För tänk om det skulle vara så att han i så fall skulle bli pappa samtidigt som det är en pressträff eller liknande? Då vet man ju vad han hade prioriterat som viktigast. Och människor som inte sätter sina ( eller som i detta fallet sin målvakts) barn oavsett födda eller ofödda som nummer 1 här i livet ska fan inga barn ha.



Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen.... 



Kommentarer
Postat av: Jan Rume

Du tror väl inte på allt den tidningen skriver Pelle ? :-) Skicka dom ett mail och fråga vad de har som styrker detta ska du få se vad som händer haha

2009-08-03 @ 11:33:08
URL: http://janrume.wordpress.com/

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0