Skid VM...

Ja vad ska man säga om detta VM när det gäller dom svenska insatserna. Jag tänke att jag för en gångs skull skulle börja med att vara lite possitiv för en gångs skull.

Helena Jonsson blev ju det enda glädjeämnet i detta VM. Skidskytte tjejen som tog tre medaljer varav en av varje valör. Kan inte bli så mycket bättre med tanke på att det är väldigt små detaljer som avgör. En eller två millimeter kan vara skillnaden melan guld och en fjärde plats. Kan inte bli annat än ett bra betyg för denna tjejen..

Tävlingarnas sämsta: Utan konkurrans det svenska herrlandslaget, när det gäller såvål skidskytte som dom som skulle åka slalom, super g, och störtlopp.

När det gäller skidskyttet så är det ju inte så lätt att vinna något om man inte ens är kapabel till att träffa vallen som är bakom dom tavlorna som alla andra träffade.

Och alla som har sett sändningarna har väl också sett hur dom svenska herrarna i utförsåkningen har lagt ner mycket tid på att gnälla i media. Eller vad sägs om följande uttalande. Denna backen passar inte mig. Det var alldeles för hård snö i backen. Ett råd. Knip käft och gör det du har betalt för eller så är det bara att lämna in skidorna och börja med vattenpolo eller schack med öppet fönster.

VM:s än så länge största idiot: Anders Södergren. Han har precis fått en silvermedalj i 30 km:s loppet. Den som vann tycker av förståeliga skäl bättre om svensken än vad jag gör. Och det kan man ju förstå när man som Anders Södergren ligger och envisas med att ligga i täten och mer eller mindre ploga spåren för sina konkurrenter i 28 km av 30. Så det är ju inte så konstigt att dom två sista kilometerna blev en parad gata för norrmannen som låg bakom. Starkt jobbat Anders.

Förresten.. Någon som har hört något om Anja Persson i detta VM???Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen..

Kommentarer

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0