Oj oj oj..

Läste i aftonbladet om en  36 årig kvinna vid nmnet Theresa som var gravid med sitt 14:e (ja ni läste rätt) barn. Kanske inte så konstigt en del av er tycker. Men ALLA hennes tidigare barn har blivit omhändertagna för bland annat vanvård i två av fallen och i några andra fall så har det handlat om att Mamman har vairt aggresiv mot sina barn.

Hon tycker själv att det är dom sociala myndigheternas fel och hon säger bland annat och jag citerar.  "Det känns som socialtjänsten behandlar oss som mördare trots att vi inte har gjort någonting, har hon själv sagt till Daily Mail"

Inte gjort något???? Visst är det underbart med människor som har självinsikt.

Enligt systern Louise Walls ska Theresa Winters även ha sagt att hon inte bryr sig om hon blir av med barnen, och att det enda hon vill är att staten ska betala för dem. Trots detta så ska hon fortsätta att "producera" tills hon får rätten på sin sida och få behålla ett barn. Att hon sedan tillsammans med sin nya kille som är Pappa till dom 11 senaste endast har fått träffa dom barnen väldigt sporadiskt och inte på något sätt har lyckats att få upp någon varaktig relation tycker hon inte är så konstigt. För JUST det, allt är ju dom socialamyndigheternas fel.
 
Nu vet vi alla att man inte kan lita på allt som står i tidningarna, men om bara en 1/4 av detta stämmer så är det ju solklart att det är dags att tvångssterilisera denna kvinnan. OM du frågar mig så skulle detta skett långt tidigare. Men det är som det heter en helt annan sak.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Kommentarer

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0