Tisdag på jobbet...

Ja då sitter man här igen. Även om det har varit länge sedan sist. Men efter att ha fått lite "påtryckningar" av vänner och bekanta att det har varit skralt skrivet så betyder ju det att det faktiskt är någon/några som läser min smörja. Så det får väl bli bättre med skrivandet hädanefter. Detta blir mitt försenade nyårslöfte till er alla.

Sitter i skrivande stund på jobbet och man känner sig så här efter ledigheten som en gammal utombordare. Det vill säga att man just nu inte gör så värst många knop. Men man kommer säkert igång igen efter hand som tiden lider.

Något som där i mot har varit igång hela nyårshelgen är bilen. Inte att det har blivit så mycket körande, men bilen har haft sitt egna liv dom senaste dagarna. Eller vad sägs om att lamporna tänds per automatik i samband med att man stänger dörrarna? Man stänger av bilen och sitter med nycklen i handen men ändå är bilen igång? Allt detta var möjligt tack vare ett hål i en spolarvätskaslang (stavas det verkligen så?)

Att sedan spolarvätskan bestämde sig för att rinna vid sidan om och bara för att jävlas rinna hela vägen ner i styrboxen på bilen och slå ut merparten av bilens elektriska hjärna var ju bara grädde på moset. Så det är ju tur att man (finns faktiskt dom som tror detta) skiter ut tusenlappar och pissa ut små mynt. För vad kan vara bättre än att börja det nya året med att lägga 3 000 spänn på bilen?? Kan faktiskt inte komma på något bättre just nu i alla fall. Och det säger säkert en hel del om min totala avsaknad av fantasi.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....     

 


Kommentarer
Postat av: Frugan

ÄNTLIGEN !!!!

2010-01-05 @ 11:13:06
URL: http://catriin.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ha ha ha - kul att se att du återupptagit bloggandet igen.....du är dej lik i din sarkastiska personliga humor! Trodde nästan att ditt första inlägg...på länge skulle beröra vinnarna i dansbandskampen eller typ nåt om ishockey/annan vintersport nu när det verkligen är vinter & kallt!

Sura pengar med bilen....löneavtalen byts ju inte direkt per automatik 1/1 bara för det blir nytt år utan snarare alltid 11/11...OM det blir klart vill säga :) Ha en bra jobbstart! // Camilla

2010-01-05 @ 19:40:31

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0