Äntligen...

Det har nu gått ett par omgångar i Allsvenskan. Så nu är det dags för lite analyser. Tre lag har stuckit ut lite i början av säsongen på ett bra sätt och tre har gjort det på ett mindre bra sätt.

Just nu regerar Skåne med två topplag i Helsingborg och Malmö. Det är bara att lyfta på hatten för dessa båda och hoppas att dom kan hålla i sina fina trender när det gäller att spela bra fotboll. Det tredje laget som har överraskat mest på mig är Mjällby AIF. Trots att deras spelarbudget är lika stor som vissa andra lag har att köpa tejp och skosnöre för så har dom visat i ett antal matcher att dom är att räkna med. Som bleking är ju detta oerhört roligt.

När det gäller det negativa så går det ju inte att undgå att nämna dom tre som skulle vara med i toppen enligt all expertis (mig själv inräknad). AIK, KALMAR FF, IFK GÖTEBORG. I nuläget så trivs dessa tre lagen lika bra i Allsvenskan som en trogen muslim gör i en köttaffär. Det vill säga INTE alls. Men det kan ju bara bli bättre. För dom tre nämnda lagen vill säga. 

Men jag kommer ändå inte att frångå mitt tips som jag satte upp innan säsongen började. 1. Göteborg 2. Elfsborg 3. Kalmar. Får förmodligen inte ett rätt, men det är smällar man få ta i sådana fall.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen.

 

Kommentarer

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0