Mysterium...

Satt uppe på Jernvallen igår och tittade på matchen, och det var inte annat än att man fick en liten tår i ögat. För igår såg jag något som jag inte har sett på ett bra tag. Det var inte det att Kallinge vann matchen med 5-1 och fullständigt spelade ut Märserum utan det var det faktum att det finns kvalite i laget som kom fram igår.

Inställningen var helt enorm. Det var ständigt snack och rörelse som underlättade för varje spelare att hitta nya spel alternativ.

Bollen hölls på backen med ett bra passningstempo vilket gjorde att gästerna ständigt var på mellanhand. Men det som var roligast att se igår kväll var ändå att glädjen fanns där. Jag hoppas och tror att denna glädjen och den inställningen som spelarna visade igår kommer att göra så Kallinge håller sig kvar i Div 5.

Att det kommer att bli en svår uppgift är inget att sticka under stolen med. Men om det går vägen så är det mer eller mindre bragd stämpel på prestationen. För ett lag (Kallinge) som mer eller mindre förlora 3 till 4 spelare varje säsong får ständigt en allt för brant uppförsbacke på grund av att dom flycktande spelarna aldrig ersätts med likvärdiga. Men det blir väl allt som oftast så när arbetstempot för att få dit nya spelare knappt ens gå på tomgång.

Och ja ni uppfattade det alldeles rätt. Det var en känga till dom i  organisationen som har till uppgift att förse Tränarstaben med ett lag som är slagkraftigt. Så har det enligt mig i alla fall inte varit denna säsongen. Så ännu en gång. Kan Tränarstaben trolla kvar Kallinge i div 5 så är det en BRAGD.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Kommentarer

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0