Fredag..

Så var det fredag igen och ännu en vecka har försvunnit. Sitter på kontoret och titta ut genom fönstret och ser bara en massa mörker. Denna årstiden är ju inte direkt en soldyrkares favorit, men det är inte så mycket man kan göra åt det hela. Men det är ju ingen höjdare att åka till jobbet i mörker och komma hem från jobbet i mörker.

Det är i dessa tider som man skulle vilja övervinna sin flygrädsla och åka iväg till värmen och solen i ett fjärran land. Men som ni alla vet så är det ju inte så många avgångar med buss till Spanien, Grekland , eller liknande ställe så det blir till att bita ihop och hoppas att hösten och vintern försvinner så snabbt som det bara är möjligt.

Men min flygrädsla till trots så tänkte jag ändå att jag skulle ge er läsare ett resetips. Visst skulle det var underbart för er att få uppleva Indiens mystik? Att på nära håll få uppleva dom underbara dofterna, språket, kläderna och även det inhemska språket.
 
Detta är nu för er rese sugna fullt möjlight till ett pris som är näst intill oslagbart. Denna resa  kommer att (alla priser in exklusive mat och logi) bli möjlig för endast 50 svenska kronor. Det är bara till att köpa en tågbiljett på öresundståget mellan Karlskrona och Ronneby.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Kommentarer

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0