Man med hjärta...

Tänkte att vi idag skulle skriva ner några rader om (i mina ögon i alla fall) Världens bästa ytterback genom alla tider. Mannen på bilden heter Paolo Maldini och har dom senaste 24 åren varit bofast i ett av Europas bästa lag genom tiderna och det är AC Milan.

Denna killen har vunnit allt som går att vinna. EM/VM Guld, Italiensk mästare hur många gånger som helst. Och Även en och annan Champions League Titel.

Vad är det som gör denna mannen så stor inom fotbolls världen? Enligt mig så är det den eviga glöden som brinner inom honom år efter år. Han har dom senaste 10 åren inte behövt bevisa sin storhet för någon. Ändå så fortsätter han outröttligt och kämpa och mana på sina lagkamrater gång på gång. Och som det verkar så har han blivit bättre med åren. 

I medgång så behöver man inte alltid visa sina styrkor, det bara rullar på om man säger så. Men i motgångar så är det endast dom starka som kliver fram, såväl på som utanför planen. Och det är just detta som har gjort denna spelare till den ikonen han är.

När alla andra har fallit för tjocka sedelbuntar(jag påstår absolut inte att Maldini är fattig)
så är det ALLTID en som har stått på sig och levt upp till modellen av en sann Milanes.
Det är detta som gör att när han idag gör sin sista match i den röd svarta tröjan så kommer han att bli hyllad som den kung han är. 

 

Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....


 


Kommentarer
Postat av: Pelle Nilsson

Kan inte annat än hålla med. vilken kung!! hålla sig kvar i toppskiktet i världen i 25 år. OTROLIGT!!

2009-05-24 @ 23:27:30
Postat av: Ola

Japp, fotbollsIKON är namnet!

2009-05-26 @ 14:52:05
URL: http://olandinho.blogg.se/

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0