Importerade galningar...


94:E MINUTEN 94:E MINUTEN n Michael Ballack avfyrar ett skot

Hade inte möjligheten att titta på matchen mellan Chelsea och Barcelona igår kväll eftersom jag jobbade. Men det är ju konstigt hur mycket en del gnäller. Efter vad jag har sett på bilder i efterhand så kan jag konstatera att det var ett par gånger som Chelsea spelarna gapade och skrek på domaren att det skulle vara straff. Men som alla vet(utom en del) så kan det aldrig bli straff om inte domaren blåser.
na och skrek ?det är en jävla skam!?. URSINNIG Didier Drogba

Denna blicken som ni ser här är från en primadonna som trillar så fort det är någon som är i närheten av honom. Didier Drogba i Chelsea är en fullvuxen karl på en si så där 80 kilo muskler som av någon konstig anledning trillar lika lätt som en 3 åring med dålig motorik. Det vill säga så fort han är innanför straffområdet eller precis utanför. På grund av detta så får han inga straffar när dom väl är på honom(om dom hinner innan han har trillat vill säga) och det är då han blir lite grinig. Vad sägs om att stå upp mer än en tredjedel av matchen, på så sätt så ökar ju chanserna att man verkligen gör ett mål.

Men jag tycker ändå att rätt lag gick vidare. Och det tycker jag för att Chelsea föll sent om sider på eget grepp. Man kan inte efter ett tidigt ledningsmål backa hem och satsar på kontringar och på så sätt helt och hållet ge upp allt sitt egna spel. Vi snacker ju ändå om en semifinal i den största av alla cuper. Att det sedan blir mål på Barcelonas enda skott på mål är ju en helt annan historia.

Det är ju målen som räknas och man spelar som bekant tills domaren blåser..Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Kommentarer
Postat av: Butch

Ja nu är du allt bra långt iväg och cyklar Pelle! Man ska inte tycka så mycket om man inte har hela bilden. Dommarinsatsen var under all kritik, både utvisningen och de två givna straffarna! Fotbollsfesten förstördes av en Norrman. Chelsea var värda vinnare. Det var inte Barca...Men som sagt, flest mål på bortaplan vinner. Sen att Norrmannen skippade två givna mål av Ballack(Världens tredje bästa straffskytt) är ju en katastrof, särskilt för ett Chelseafan!

2009-05-07 @ 21:53:46
URL: http://denheltvanligadagen.blogspot.com
Postat av: Butch

Jag försvarar inte deras uppträdande efter matchen. Men den dommren borde inte få döma mer på internationell nivå. Han höll inte helt enkelt inte.

2009-05-08 @ 14:52:50
URL: http://denheltvanligadagen.blogspot.com

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0