Veckans Lista....

Tänkte att jag skulle göra en budget version av Kanon Och Kalkon Listan. När jag skriver budget version så är ju det att ni inte få några rörliga bilder och denna lista är helt utan ljud. Med det sagt så börja vi.

1. Kommer väl inte som en överraskning att Zlatan kommer på första plats. Han har nu gjort det han sa att han skulle göra. Nämnligen att vinna skytteligan i Italien. Satt långt inne men det tog han med en "klackspark".  Men för att bli den största och bästa genom tiderna av dom svenska spelarna så har han denna titlen till trots en del kvar att bevisa.
2. Ja vad ska man säga om Robin Söderlings framfart i Franska Öppna mer än att han gjorde det som alla trodde var omöjligt. Att slå den omöjliga Rafael Nadal på underlaget grus trodde väl inte ens Robin själv att han skulle vara kapabel till men nu har det alltså hänt. Starkt jobbat.3. IFK Göteborgs anfallare Pontus Wernbloom lämnar ingen oberörd, men tyvärr så är han bara
en i raden av alla spelare som flyr Allsvenskan. Men det finns ju ändå så mycket goa kommentarer och fina minnen så hans minne kommer att leva kvar en bra stund till.
Denna veckans Kalkon går till Prins Carl Philip, för hans otroliga förmåga att få allt serverat och ändå
inte lyckas med att prestera något alls. Hur kan man övertygad sätta honom i en racerbil och se honom misslyckas gång på gång? Och när sedan stallchefen säger följande så börja man ju undra. "På en skala från 1 till 100 så ligger han runt 20" Han är en stor talang men det lossnar inte för honom. Kvalificerat skitsnack kallar jag det för. Sluta smöra och ge honom lite tips på hur man tar sig runt i en tävling utan att kvadda något.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....Kommentarer

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0