Sicket frispel..

Mannen på bilden verkade vara trött på sitt och klubbens vinna stim. För hur kan man annars förklara den fruktansvärt dumma utvisningen som Juan Robledo tar efter ca 40 minuters spel i dagens match mellan Mjällby och Norrköping.

Stod på första parkett nere på Strandvallen och såg när denna backrese sätter två stora tunga nävar i bröstet på en Norrköpingsforward och få syna det röda kortet direkt.

Det behövs ju inte sägas att forwarden i fråga dog som ett höstlöv. Men faktum kvarstår, det var kontakt om än inte mycket och domslutet var helt korrekt Detta innebar att Mjällbys eminenta tränare Peter Swärdh fick stuva om lite i laget. Ut med en anfallare och in med en försvarare. Fotbollen blev omedelbart lidande, men det är som bekant poängen som räknas och dom stannade ännu en gång kvar på Strandvallen.
 
Men hade det inte varit för ett otroligt löpande av resterande lagkamrater, och en skada på en Norrköpingsspelare (vilket gjorde att det blev utjämnat när det gäller antalet utespelare, eftersom gästande lag hade gjort alla sina tre byten) så hade det med all sannolikhet blivit ett helt annat resultat.

Så till Juan vill jag bara säga följande. Buga och bocka inför dina lagkamrater som fick ta över även din arbetsbörda i dagens match efter din idiotiska utvisning. Nu är det bara till att ta nya tag och fortsätta på denna framgångsvåg som Mjällby i muläget rider på. 8 insläppta mål på 16 matcher är ett facit som är närmast otroligt. Inte många lag som har 0.5 insläppta mål per match inte. Och det fanns mer att glädja sig åt. 5200 åskådare på dagens match är en siffra som även vissa Allsvenska lag mer än gärna hade velat ha på sina matcher.
 
Kan ju nämnas att i en annan del av Blekinge spelades det ett derby ikväll mellan Karlskrona och Bromölla i division 2.

Publiken uppgick till 220 betalande personer. Det betyder ju att alla fotbollsälskare från 0455 området kan för alltid knipa käft när det gäller kvalite och stöttning åt sitt lag. Det finns bara ett ELIT LAG i Blekinge och det är och förblir Mjällby AIF.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Kommentarer

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0