Måndag...

I dag så är det återigen dags för en så kallad högriskmatch i Fotbolls Allsvenskan. Det är dags för IFK Göteborg att gästa Stockholm i en match mot AIK. Och allt förhandssnack har varit om allt som kommer att hända och som hände förra gången denna matchen spelades. Det var ju då några små gnagare hade kastat sten på några utvalda i änglarnas fotbollstrupp.

Men jag skulle istället vilja lägga ner lite tid på allt det där fina som kommer att hända ikväll. Skulle vilja lyfta fram gnagarnas fina inställning till alla mångkulturella inslag som dom kommer att bjuda på idag/kväll. 

Det svenska inslaget kommer med all säkerhet bestå av ett gäng starköl modell Pripps Blå. Och efterhand som det börja knorra i magen så kommer den Italienska matkulturen på sin plats med en väl gräddad pizza. Efter detta så kommer det in ännu ett Svenskt inslag, och det är den obligatoriska Allsången.

Sedan så är det dags för Tysklands bidrag i det hela, när stora hoper med människor marscherar tillsammans till matcharenan för att i första hand (okej att dom säger att dom är där för fotbollens skull) komma tillbaka till den Svenska allsången med lite nyskrivna låtar som kommer att håna och häckla så många som det bara är möjligt.

När rösterna har tystnat så kommer det Kinesiska inslaget fram, i form av att skjuta prick med raketer och jubla när den smäller av ett par meter från någon spelare på planen. Om det sedan skulle vara så att det blir en förlust i kvällens match för AIK så avslutas den med all säkerhet med lite Muslimsk stenkastning till tonerna av sambamusik med Brasilianska rötter. Visst är det underbart när olika kulturer möts?? 

Men för oss som verkligen gillar Fotboll så får vi vara glada om det står mera om själva matchen än om något annat. Den som lever får se..

Rätt svar på gårdagens fråga är: Mannen med mössan.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Kommentarer
Postat av: Snappe

hahahaaaa......... underbart! :) klockrent

2009-07-13 @ 22:59:46

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0