Comeback

Idag så gjorde man comeback på fotbollsplanen i en jippo match mellan Kallinge Old Boys och nuvarande Kallinge SK A-lag. Och då kan man ju tro att vi gamla gubbar inte ens skulle få känna på bollen men så blev inte fallet. Okej att dom aktiva inte gav riktigt hundra men vi gamla gubbar var inte så dåliga som en del trodde att vi skulle vara.

Att matchen slutade med en 3-0 förlust för oss gamla gubbar spelar mindre roll. Det var en sann och gooo glädje som genonsyrade hela matchen, och det är ju ändå det som är det viktigaste. Men det ska tilläggas att dom aktiva behövde lite hjälp från division 3 spelaren med namnet Oscar Björkqvist. Han smekte in två snygga mål och det var ju inte annat att vänta sig. Hade han inte dominerat mot oss så hade det ju inte stått riktigt rätt till.

Sedan så hade vi ju matchen i matchen så att säga mellan mej och den aktive Simon "Butcher" Örhlin. Butcher och jag har ju ett vad om att bli renrakad först. Gör Butcher 10 mål denna säsongen så blir det jag som plockar fram hyvlen och bli en yngre kopia av den gamle deckaren KOJAK. Om inte så blir det Butcher som får ta den rollen. Av någon konstig anledning så hejar frugan på Butcher, vet inte  varför egentligen??

Men för att göra frugan glad så släppte vi gamlingar markeringen på Butcher med flit idag så han kunde få göra ett mål, men den chansen tog han inte tillvara på. Så jag är övertygad om att Butcher framSe hela bildenåt september månad kommer att få plocka fram hyvlen..Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Kommentarer

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0