Helgen som har gått...

Är väl inte inne och skriver så mycket som jag borde göra men ibland så finns det viktigare saker att göra.
Och så har det varit hela den gångna helgen. Fredagskväll så jobbade man kvällen och det blev inte så mycket tid över när man kom hem.

Ja eller jobbade och jobbade, var med ungarna och bowlade. Och jag var inte det minsta psykologisk utan jag sopade banan med allt och alla. Livet är tufft ibland, så är det bara.

När Lördagen väl kom så var det upp ganska så tidigt och iväg på 70 års kalas. När den goda maten och drickat väl hade hamnat där det skulle så blev det både kaffe och tårta. Och i vanlig ordning så tackar man ju inte nej till en massa gosaker.

Efter avslutat kalas runt klockan 5 så var det bara att hoppa in i bilen och iväg till nästa kalas. Morsans gubbe fyllde 55. Fram med grillen och en hel hop med massa saftiga köttbitar och ännu mera gott att dricka.
Onödigt att säga att man tryckte i sig alldeles för mycket både när det gällde maten som drickan.

Utvilad och fortfarande mätt så vaknade man och insåg att helgen snart var till ända. Idag Söndag så har det varit lite av en slappa dag. Blev lite skräpmat runt 6 tiden efter att man hade varit iväg med grabbarna och kollat in fotbollspremiären i den lokala div 5 serien. Inte mycket till skönspel men det blev i alla fall många mål och det är ju alltid något att glädjas över.

I morgon så är ledigheten över och det är bara till att ta nya tag på jobbet. Men det är som dom säger en helt annan historia.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Kommentarer

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0