Nu har det hänt igen...

Det som kunde ha blivit en riktigt trevlig fotbollsfredag i derbyt i div 5 mellan Backaryd vs Kallinge var bara ännu en match i raden som blev förstörda av ännu en skara av inkompetenta domare. Jag vet att många säger att man får dom domarna man förtjänar, men inte ens lagen i div 5 förtjänar så dåliga domare som var på planen igår.

Okej att det inte är några träningsnarkomaner som spelar i div 5 men faktum kvarstår.

* Uppbyggnadsträningen består av träning 3-4 dagar i veckan

* Under pågående säsong så är det minst 2 träningar i veckan plus matcherna.

Under dessa förutsättningar så är det inte så roligt ens i 5:an att få ut en domare utan någon som helst spelförståelse. Eller för den delen har en assisterande(linjedomare) domare med en si så där 20 kilos övervikt och som ständigt är felplacerad. Och som dessutom inte tar ett enda eget beslut.

Säkert några som tycker att jag är en elak skit som hoppar på domartrion som jag gör, men alla ni som var där vet att varje bokstav som jag har skrivit i detta inlägget är fakta och inget annat.

Hur det gich i matchen kanske någon undrar? Jodå det blev 1-1 efter en felaktigt utdömd straff i sjunde övertidsminuten. Och det delades ut 11 varningar och tre röda kort.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Kommentarer
Postat av: Butch

Synd för sporten att det är såhär. Inte i någon annan sport är det sån enorm skillnad mellan spelarkvaliteten och domarkvaliteten. Titta bara på Innebandyn tillexempel. Där är domarna riktigt bra i alla serier. Borde inte vara så svårt för fotbollsdomarna att efterlikna dem lite. Jag vet inte hur de gör eller ifall de gör något alls, men där fungerar det i alla fall!Hade gärna sätt att Blekinge fotbollsförbund drog igång två obligatoriska löppass för domarna i varje kommun(så svårt är det inte att organisera!), de som inte dyker upp får helt enkelt inte vara med(med vissa undantag där det inte finns tillräckligt med domare till förfogande )

2009-05-10 @ 09:05:30
URL: http://denheltvanligadagen.blogspot.com

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0