Vad är det som händer???

Läste i dagens lokala tidning om ett gäng snorungar mellan 16 och 20 år som hade hållt en 19 årig kille inspärrad i två dygn i ett hus i rödeby en bit utanför karlskrona. När 19 åringen till slut kom undan sina sjuka antagonister så larmade han själv polisen och talade om vad som hade hänt.

Frågan man ställer sig är ju varför man gör en sådan här sak? Dom idiotiska ungarna kommer med all säkerhet säga att det mest var en rolig sak, för det brukar ju heta så. Och många av dom har säkert haft det väldigt jobbigt under sin uppväxt med en frånvarande pappa eller trasiga legobitar som det inte gick att leka med.

Men faktum kvarstår. Detta är en kriminell handling som enligt lag är straffbart, men som förmodligen ändå inte kommer att leda till något kännbart straff. Rödeby har blivit en laglös by som det bara gå utför med.. Flytta i från denna skitby medans ni fortfarande kan..Ha det bäst där ute tills visyns/hörs igen....

Kommentarer
Postat av: Ella

Rödeby är ett underbart ställe..men blev lite smått lustigt efter en viss kille jobbat där på fritidsgården:D skojar

Trasiga o knasiga människor finns överallt...fattar inte hur man kan få för sig något sådant o va e föräldrarna?? Men varför ska dom bry sig när barnen är 16 om dom glömde det redan när barnen va små.

Föräldrar vågar inte stå på sig inför sina barn o visa vem som i slutänden bestämmer.

2009-03-29 @ 22:47:09
URL: http://www.metrobloggen.se/engdahl

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0