Robinson gåtan...

Igår kväll var jag upptagen med annat än att titta på premiär avsnittet av det nya hårda Robinson. Så idag fick det bli till att
titta på reprisen. Och visst såg det ut som att dom gamla underbara stränderna hade blivit utbytta av träsk och sumpmark.

Men det som ändå slog mig var allt jävla gnäll om hur illa allting var. Det fanns ingen mat, men var det någon som hade trott att dom skulle komma till ett femstjärnigt hotell eller?

Att sedan vissa av deltagarna fick gå en liten bit med gyttja och annat skräp upp till fötterna är väl inget att gnälla över. Dom hade ju i alla fall sällskap av såväl kamera/ljud killarna. Och på tv bilderna så verkade det ju som att dom inte hade några problem med att gå i samma terräng.

En annan grej som jag tänkte på vad att alla sa att dom var så skitiga och att om man tvättade sig så blev man bara än mer skitig. Detta har jag väldigt svårt att förstå efter att ha sett deltagarna på det berömda ö-rådet. Där satt den ene deltagaren efter den andre och var allt annat än skitig.

På vissa av dom så fanns det inte ett endaste hårstrå som låg fel på huvudet, och kläderna var ju inte direkt nedgångna heller. Detta är ju något som man hade kunnat tänka sig annars efter 4 dagars levende i ren skit.

 Nä så sluta gnäll om utebliven mat och fina stränder. Detta är tävlingen Robinson och inte tävlingen Chartersvenskar. Passa det inte så är det bara att säga till så går det att lämna tävlingen med första bästa plan hem..Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen...

Kommentarer

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0