Onsdag eftermiddag..

Läste i dagens lokala blaska att den så kallade "17 åringen" har varit i farten uppe i Rödeby igen. Se hela bilden
För er som inte vet vem denna personen är så kommer här en liten sammanfattning.

* Han har trakkaserat en familj och dennes förståndshandikappade son i ett antal år.
* Det hela slutade med att en natt fick pappan i familje nog och drog sitt vapen, och summan av detta blev att en ungdom avled av skottet. Och "17 åringen" låg bredvid med ett skotthål i ryggen och såg sin kompis dö.

Då kan man ju i sin enfald tro att pojkfan skulle ha lärt sig något? Men inte, nu har han varit i farten igen tillsammans med en kompis och ännu en gång skrämt livet av den förståndshandikappade sonen. Och resultatet av den senaste händelsen blir följande: Medling mellan ungdomarna??? Är det någon som tror att sonen vill sitta och prata med en idiot som har haft till uppgift dom senaste åren att bara sprida skräck i alla familje medlemmar som finns i pojkens närhet??

Nej nu får det fan i mej vara nog. Lås in aset ("17 åringen" och kasta nycklen. Vem vet? Till skilnad från min bild så kanske han rent av få se solen någon gång.. Men skulle han inte få det, så gråter inte jag. Men det kanske är någon annan familj som framöver gör det på grund av att aset fortfarande är på fri fot.



Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....

Kommentarer
Postat av: Jan Rume

Jadu svenskt rättsväsende och sosstjänst är ett enda stort skämt lägg därtill att åklagare clevenhult fixade fram skadestånd så de kunde köpa bilar.Nä bara lås in idioterna och för min del kan de även låsa in deras föräldrar som totalt misslyckats med att göra vettigt folk utav sin avkomma.

2009-06-24 @ 14:46:48
URL: http://janrume.wordpress.com/
Postat av: andreas glingfors

Nu har jag i och för sig semester och är inte uppdaterad vad som hänt den senaste veckan, men antar att det handlar om bilkörning för cirka tre veckor sedan som diskuteras....

Rätt fakta får man inte genom att läsa dagspressen tyvärr, ett litet tips att ha med sig framöver.



Fel forum för längre utveckling av ämnet.



Ha d gott



Mvh Andreas



2009-06-24 @ 19:58:19

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0