Och så sitter

man här framför datorn igen och undra vad helgen tog vägen. Har ju varit så mycket att göra och att se att man inte ens har haft tid till att skriva något på ett par dagar.

Lördagen bara försvann efter åtskilliga timmar sport på tv:n. Allt från skidor till fotboll och framför allt en nagelbitare i Vm handbollen. Han ändå med att göra lite nytta men inte var det mycket inte.

Söndagen märkte jag inte ens att den existerade. Var alldelles för upptagen med att börja ladda batterierna för kommande arbetsdag. Helt galet igentligen att man kan trivas på ett jobb där det är mera konflikter än vad det är konversationer. Men man är väl inte riktigt som man ska vara???

Måndagen var man som vanligt allmänt trött när klockan ringde och den enda tanken var att det är många dagar kvar till fredag. Men likväl så var det bara att sätta sig i bilen och åka iväg och göra första passet mellan 08.00-14.00. När det var färdigt så bar det iväg in till nästa jobb som började 15.00 och avslutades 21.30. Hann även med att kolla in Sveriges match mot Spanien i handbolls VM och även en bit av Idrottsgalan. Sedan var det dags att rasta av den gamle forden på E22:an så man kom hem i tid för att slänga sig i soffan och avnjuta ännu ett avsnitt av Prison Break.

Tisdag. Även denna dag börja lida mot sitt slut, och man undrar var all tid tar vägen. Är det verkligen så här det ska se ut fram tills den dagen det är dags att lämna in? Men det lär ju i och för sig ta ett litet tag för med dagens pensioner och löner så blir det till att jobba fram till man är 75. Om inte forden rasar ihop på E22:an innan dess vill säga.

Men på det hela taget så har inte ens jag(ni som känner mig vet vad jag menar) mage att klaga. För det första så hjälper det inte. För det andra så är det ingen jävel som lyssnar, som det brukar heta. Så det är bara att bita ihop. För imorgon är det ännu en arbetsdag för mig och även för många andra..



Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs....

Kommentarer
Postat av: Bullen

skönt att du kommit igång med bloggandet igen. Och denna gången förhoppningsvis ocensuerat! Har nytt mobilnummer.0709680082. Dra iväg ett mess nån dag så kan vi ta en fika eller liknande! Ha de gott/Bullen

2009-01-21 @ 19:42:41
URL: http://www.systembolaget.se

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0