Syndabocks VM är avgjort.

Och i mina ögon så är det inget snack om vilket land som är vinnare. Sverige har vunnit denna titlen. Vad jag syftar på är att det den gångna helgen har hänt mycket skit i vårat land som har fått helt fel fokus.

Ett lysande exempel på detta är en sak som jag läste för några dagar sedan på aftonbladets nät upplaga. Det var en reporter som hade tagit hjälp av en yngre tjej för att via internet få kontakt med äldre dregland gifta gubbar som ville åt mindreåriga. Mycket riktigt så blev det napp ganska omgående och även ett möte. Men istället för att det kom en 13 åring så kom det en reporter och ställde mannen mot väggen med ett antal frågor.

En av dessa frågorna var varför denna gifta (sjuka) små barnspappan hade erbjudit en 13 årig flicka 500 kronor och två paket cigaretter för att få ha sex med henne? När denna artiklen lades ut på nätet så blev det ett jävla liv på ren svenska på oss vanliga människor. Medans det blev ännu mera liv på vissa beslutsfattare i vårat avlånga land som tyckte att det var fruktansvärt att REPORTERN???? hade angivit sig för att vara en tonårs flicka..

Vore det inte viktigare att försöka förbjuda perversa gubbar med öl mage att ta kontakt med mindreåriga tjejer än att hitta en SYNDABOCK som i detta fallet blev reportern?? Som ett led i denna utveckling så ska det även utredas om den aktuella web sidan har brustit i sin sekretess?? HALLÅ är det någon som överhuvudtaget kommer att komma ihåg i slutänadan vem den verkliga syndabocken är??

Jo just det.. Den halvfeta gifta, sjuka, 50 åriga småbarnspappan som inte kunde hålla sig undan vare sig tangentbordet eller den 13 åriga flickan. Tack för reportern som hindrade mötet och även tack för att reportern avslöjade ännu en mycket mycket (i mina ögon) sjuk man.....



Ha det bäst där ute tills vi hörs/syns igen....

Kommentarer
Postat av: Ella

Du e utmannad..kolla min blogg!!

Ha en bra du "tunnhåriga man" (se. Catriins sida)

2009-02-05 @ 18:37:32
URL: http://www.metrobloggen.se/engdahl

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0