Sjuka 08:or

Denna bilden hittade jag i dagens upplaga av aftonbladets sportbilaga. Inget märkvärdigt med det. Men i Lördagens match i Allsvenskan så låg denna banderoll ute på bästa sändningstid när TV 4 sände matchen mellan Hammarby och Elfsborg.

Vill tala om direkt att jag inte lastar TV 4 för detta, för det finns inte en möjlighet att en tv kanal ska kunna hålla reda på vad Intelligens befriade människor tar med sig in på arenorna.

Banderollen gjordes på "skämt" och skulle aldrig ha använts. Hammarbys fans försöker nu ta reda på vem som bröt överenskommelsen.

- Alla är jävligt ledsna, det här är ett olyckligt misstag, säger Frank Ågren, Hammarbyare och ordförande i Supporterunionen.

På banderollen står det följande. "Hyllas den som hyllas bör det finns bara en Jackie Arklöv" Och för er som inte vet vem denna Jackie Arklöv är så kan jag berätta att denna mannen avrättade för ca 10 års sedan två stycken polismän genom att sätta ett skott var i respektive nacke. Och han hade säkert inte svårt att sova den natten.

Och det är detta som Hammarby Fan ser som ett skämt när dom gör en banderoll med denna hyllningen. Det är sådana här "skämt" som gör att man för alltid kommer att förknippa Hammarbyfans som idioter. Åtminstone i mina ögon. Man kan ju bara hoppas att varje människa som har med detta att göra ALDRIG mer få sätta sin fot på en fotbollsplan.Ha det bäst där ute tills vi syns/hörs igen....


Kommentarer
Postat av: Simon

Jätteroligt skämt måste man ju hålla med om! (obs ironi!)

2009-08-17 @ 16:17:53
URL: http://denheltvanligadagen.blogspot.com

Kommentera GÄRNA inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0